• UA RU

Останні відгуки про фахівців у м. Івано-Франківськ у категорії "Психолог"

На цій сторінці ви зможете ознайомитися з останніми відгуками замовників про фахівців у категорії Психолог. Відгуки не редагуються та не видаляються з сервісу
Замовник Володимир відгук по замовленню "не довіра партнеру"
Все супер
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
29 лютого 15:42
Замовник Микита відгук по замовленню "Допомогти"
Наталя, допомогла у багатьох питаннях. Подивився з її допомогою по-іншому на все. Допомогла пропрацювати проблеми. Рекомендую. Ввічливий, пунктуальний спеціаліст.
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
4 липня 2023 19:10
Замовник Liudmyla відгук по замовленню "Консультація"
Дуже рада, що знайома з таким чудовим спеціалістом, як Ліана. Співпрацюємо вже не перший рік, і від кожної консультації отримую цікавий і позитивний результат. Я дуже задоволена роботою, Ліана допоможе розібратись з будь-якою проблемою, з якою б хто б не стикнувся, позитвина, життєрадісна людина і профі своєї справи. Вкотре дякую Вам, що змінюєте життя на краще))
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
13 липня 2020 11:21
Замовник Наталия відгук по замовленню "Поговорити"
Хочу сказати велике ДЯКУЮ Ліані за допомогу, яку Вона мені надала. Звернувшись до неї з такими проблемами як величезна невпевненість у собі та страхом самотності, я й подумати не могла, що отримаю такий класний результат. Ліана допомогла мені стати на шлях до подолання цих проблем. Вона допомогла мені зрозуміти, що означає взяти відповідальність за своє життя, з чого варто почати, і надала конкретний алгоритм дій. Тому я щиро рекомендую вам Ліану, Вона справжній професіонал!
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
11 липня 2020 18:48
Замовник марьяна відгук по замовленню "Поговорити"
Дякую, Ліані, за те, що допомогла розібратись із питанням у стосунках. Прийшли спокій, врівноваженість, виваженість, і відчуття впевненості. По іншому почала дивитись на свою ситуацію. Тепер я чітко знаю, що потрібно робити в стосунках, і як правильно, і що не потрібно робити. В більшості випадків, я поступала не правильно, дякуючи Ліані, тепер, буду старатись робити все так, щоб було на користь моїй сімї і моїм стосункам. Потрібно працювати над собою, я знаю. Дякую, Ліана! Рекомендую всім,у кого проблеми у стосунках, не затягувати і не зволікати, так як самому важко справитись з проблемами, та й не потрібно. Це не стандартна розмова, це дивна технологія, після якої почуваєшся зовсім по-іншому. Спробуйте, воно того вартує.
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
9 червня 2020 9:06
Замовник Вікторія відгук по замовленню "Консультація "
Веливе дякую, Ліані, за проведену консультацію. Були проблеми в бізнесі, зайшла в тупік, і як білка в колесі, одне і теж, окрім того, зявились кредити. Пройшла 1-у консультацію з Ліаною і зрозуміла в чому була проблема, причина мого застою. Потрібно працювати в напрямку стосунків, так, згідна, не все так просто. Однак, попрацювали, я відчула впевненість і енергію. Планую продовжити роботу з Ліаною, бо тепер розумію, що все за 2 год. не вирішити. Дякую вам, Ліано. Чекаю наступної зустрічі з Вами. Буду рекомендувати вас всім моїм знайомим. Нема чого займатись самоїдством, копатись і сидіти у своєму ж лайні, потрібно звертатись до тих, хто може допомогти.
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
11 травня 2020 12:42